Szolgáltatások

Tájékoztatás

Partnereinket hírlevelünkön keresztül rendszeresen tájékoztatjuk az aktuális pályázati lehetőségekről. Iratkozzon fel most hírlevelünkre, hogy azonnal elküldhessük Önnek az aktuális és a megjelenésre váró pályázati lehetőségeket!


Pályázatfigyelés

Partnereink konkrét elképzeléseinek megvalósításához folyamatosan figyelemmel kísérjük a pályázati kiírásokat, és tájékoztatást adunk azokról az aktuális és várható lehetőségekről, melyek a megjelölt elképzelésekhez megfelelőek lehetnek.


Tanácsadás, szakmai konzultáció

Partnereink sajátos igényeit és lehetőségeit feltárva és figyelembe véve személyre szóló tanácsadást nyújtunk, mely során célunk megjelölni azt a területet, amelyen eredményesen pályázhat.


Projektgenerálás

Körvonalazott elképzelések esetén konkrétan meghatározzuk, hogy milyen struktúrában és/vagy jogcímen nyerhető el pályázat.


Pályázatírás

10 éves szakmai tapasztalattal és rutinnal összeállítjuk a pályázati dokumentációt.
Pályázatának sikerességére garanciát vállalunk!


Utógondozás

A pozitív elbírálást követően gondoskodunk arról, hogy a pályázati projekt megfelelően legyen adminisztrálva, és minden feltétele teljesüljön annak, hogy az elnyert összeghez a pályázó vállalkozás teljes mértékben hozzájusson.

 

PÁLYÁZATMENEDZSMENT KÖZPONT = PÁLYÁZATKEZELÉS MESTERFOKON