Márciustól indul a 100%-os, munkahelyi képzéseket támogató pályázat

A támogatást a mikro-, kis és középvállalkozásokon kívül a több mint 250 főt foglalkoztató nagyvállalatok is igényelhetik.

A konstrukció célja, hogy a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozások versenyképességét, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodását, és ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. A pályázatok benyújtásával a munkavállalók különböző szakmai, idegen nyelvi és számítástechnikai, informatikai képzéseihez lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni.

A mikro- és kisvállalkozások max. 10 millió Ft-ig, a középvállalkozások max. 50 millió Ft-ig, a nagyvállalkozások pedig min. 10 és max. 150 millió Ft-ig igényelhetnek támogatást a dolgozók képzési költségeire. A pályázatnál a megvalósuló képzések költségeinek 100%-os elszámolására van lehetőség. A támogatás elnyerése után a képzések beindításának finanszírozásához a megítélt támogatás max. 25 %-ának erejéig előleg igényelhető.
A pályázatok benyújtása 2012. márciustól lehetséges.

További információért forduljon szakértőinkhez bizalommal a 06-1-878-2190 telefonszámon vagy az info@pmkp.hu emailcímen. Személyes konzultáció esetén telefonos időpont-egyeztetés szükséges.