Pályázatok | Pályázatírás garanciával | Díjmentes pályázati konzultáció

Elérhetőségeink


 • Telefon: 06-30-236-1613
   
 • Telefon: 06-30-676-8086

 

Rólunk mondták

 • "A pályázati tanácsadás és a hozzá kapcsolódó pályázatírás és utógondozás terén megtaláltuk a nekünk megfelelő partnert a Pályázatmenedzsment Központban. Szakértőivel való több éves munkakapcsolatunk során az együttműködéssel szemben támasztott elvárásainknak teljes mértékben megfeleltek és nagymértékben hozzájárultak munkájukkal fejlesztéseink sikeres megvalósításához."

  Schwindl Endre
  SCHWINDL VIDEOSTÚDIÓ Kft.
  ügyvezető

 • "A pályázati tanácsadás és a hozzá kapcsolódó pályázatírás és utógondozás terén megtaláltuk a nekünk megfelelő partnert az Pályázatmenedzsment Központban. Szakértőivel való több éves munkakapcsolatunk során az együttműködéssel szemben támasztott elvárásainknak teljes mértékben megfeleltek, és nagymértékben hozzájárultak munkájukkal fejlesztéseink sikeres megvalósításához."

  Dr. Csermely Gyula
  RÓZSAKERT MEDICAL CENTER
  ügyvezető 

 • "A pályázatírónk kiválasztásánál kiemelt szempont volt, hogy a pályázat teljes átfutási ideje alatt egy megbízható, stabil megfelelő személyi infrastruktúrával rendelkező csapat segítse munkánkat. Cégcsoportunk azért választotta a Pályázatmenedzsment Központot, mert közreműködésük nem csupán a támogatás elnyeréséig tartott, hanem az utógondozási feladatokat is ellátják. Korrekt partnert ismertünk meg bennük, akikkel a jövőben is együttműködünk."

  Zsidai Zoltán Roy
  ZSIDAI GROUP
  ügyvezető

Aktuális

 Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk 2016. évtől a pályázatokkal kapcsolatos...
85 milliárd Ft forráskerettel meghirdetésre kerültek a Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési...